duminică, 5 martie 2017

Pantofi din piele naturala pentru femei

Pantofi din piele naturala pentru femeiPantofi din piele naturala pentru femei care stiu ce inseamna calitate. Mereu ne dorim sa avem atat calitate cat si preturi foarte bune. Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199,00 LEI.Taxa transport: 15 lei,pentru toata tara.
Pantofi Dama din Piele Naturala
Pantofi din piele, disponibili online, pentru femei. Pantofi damă, din piele naturla, de cea mai bună calitate. Pretul transportului este de 15,00 LEI.Transport_Gratuit pentru comenzi mai mari de 299,00 LEI.   

Pantofi cu toc din piele
Completeaza-ti tinuta cu Pantofi cu Toc din  Piele naturala si vei face impresie in orice moment! Incaltaminte femei ce iti ofera stil, confort si calitate superioara.  

Pantofi cu toc inalt din pielePantofi cu toc inalt din piele naturala,de cea mai buna calitate, pentru femei. Reduceri si promotii la toate produsele din aceasta categorie.Produsele dorite vor fi livrate in maxim 24 - 72 de ore catre dumneavoastra, in functie de disponibiltatea produselor. In situatia in care produsele nu sunt pe stoc, livrarea se efectueaza in maximum 5 zile. Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 179,00 LEI.   
 Pantofi eleganti dama din pielePantofi de dama eleganti din piele naturala, fabricati in Romania. Toate comenzile, indiferent de valoarea totala a cosului, au livrarea gratuita.Durata de livrare este de 5 ZILE LUCRATOARE.  
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu